Tuliset Wingsit porkkanalla ja sellerillä

Raaka-aineet ja tarvikkeet:

1-2 kg maustamattomia kanansiipiä

Oliiviöljyä

Suolaa

Mustapippuria

Itse tehty tulinen kastike tai Siipiveikkojen Hot Wings X-HOT -kastike

Majoneesidippi oman maun mukaan, esim. aurajuustodippi

Aikaa 1 tunti.

  • Kuumenna grilli
  • Levitä oliiviöljyä paistoalustalle
  • Laita kanat paistumaan ja mausta suolalla ja pippurilla
  • Kanojen kypsyessä, pilko porkkanat ja varsisellerit sopiviksi pötköiksi
  • Tarjoilua varten laita kanojen päälle runsaasti tulista kastiketta ja erilliseen kippoon majoneesidippi
  • Jos tarvitset malliannoksen niin käypä maistamassa vaikka HomeTownissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.