Norsu 2400-AL

1290,00 

Norsu-monitoimipuomisto on autotalleihin ja verstaisiin tarkoitettu monitoimipuomisto. Norsun avulla saat kaapelit, letkut ja johdot pois lattialta kulkemaan yläkautta työpisteille.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Norsu puomistoNorsu 2400 ST puomisto

 

 

 

 

 

 

 

Norsu-puomistoa voidaan käyttää esimerkiksi puruimurin letkun käyttämiseen eri koneilla, kuten oiko-tasohöylillä, hiomakoneilla, sirkkeleillä ja erilaisilla käsityökaluilla. Saman imuletkun, eli Norsu-puomiston tapauksessa kärsän, voit liittää kätevästi magneettisella Kärsä-kiinnityksellä eri laitteille.

Puomeissa voidaan käyttää myös työkalukevennintä tai erilaisia ripustuskoukkuja esim. kappaleiden maalaamista varten. Lisäksi puomiin voidaan asentaa työvalot ja vaikka pieni tarvikehylly, joka seuraa eri työpisteille. Norsu-puomisto kääntyy seinäkiinnikkeestä 180 astetta ja puomien välisestä keskinivelestä puomisto kääntyy hammastetun kaksoisnivelen avulla 360 astetta.

Myymme erikseen myös käteviä magneettisia Kärsä-letkuliittimiä. Magneetteina käytämme voimakkaita neodyymimagneetteja. Letkukokoina 40 – 120 mm, 10 mm porrastuksilla. Voimme tehdä Kärsä-magneettiliittimiä myös erikoismitoituksella halutuilla halkaisijoilla sekä erilaisia adaptereita ja haaroituskappaleita. Norsu ilman kärsää on kuin elefantti ilman nenää. Lue lisää Kärsä-liittimistä täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.