"La semplicità è l'estrema perfezione"

McIce
MoDeAl-valvontajärjestelmä

PC- ja nettipohjaisella järjestelmällä saat ilmaisen valvontajärjestelmän, jonka avulla voit tarkistaa tilanteen kotona mistä tahansa esimerkiksi Android-älypuhelimella.
Hälytyksen sattuessa, saat Android-puheelimeesi myös sähköpostin kuvaliitteineen.

McIce IO -järjestelmässä voi käyttää ilmaista valvontajärjestelmää, joka tallentaa liikkeet ja kuvat palvelimelle (ja esim. ulkoiselle kiintolevylle), sekä lähettää sähköpostin liitteenä kuvat tapahtumasta, joka on aiheuttanut hälytyksen. Näin hälytyksestä jää kuvat ja videot talteen, vaikka voro veisikin kotona olevat laitteet.

Voit myös tarkkailla kameroiden live-kuvaa mistä tahansa internetin välityksellä. Esimerkiksi työpaikalta voi tarkistaa tilanteen kotona. Lisäksi voit ohjata etänä koko järjestelmää, ja jos olet ottanut käyttöön jonkin sähköliateohjausjärjestelmän, kuten X10 tai Z-wave, niin voit esimerkiksi sytyttää ja sammuttaa valoja etänä. Näin voit helposti tarkistaa tilanteen kameroiden välityksellä vaikka asunnossa olisi pimeää.
Tilanteen kotona voi tarkistaa myös Android-älypuhelimella. Myös sähköpostit hälytyskuvineen tulevat suoraan puhelimeesi.
kuva tulossa