McIce IO
"La semplicità è l'estrema perfezione"
Pikaviestitä mobiilisti ilmaiseksi.
Kuka vielä lähettelee sms-viestejä?

McIce HTCPC - CONNECTING PEOPLE
FOR FREE
(myös tekee sen, mistä Nokialla vain puhutaan)


Pikaviestitä mobiilisti ilmaiseksi.
Kuka vielä lähettelee sms-viestejä?


HTC:llä (Android) pääset navigoimaan suoraan useimmista sovelluksista kirjoittamatta osoitteita! Näe missä kaverisi ovat ja aja kaverin luokse klikkaamalla kuvaa ja valitsemalla navigointi. LisätietojaMcIce-järjestelmän avulla voit olla jatkuvasti yhteydessä ystäviisi, missä tahansa ja ilmaiseksi.

Laadukkaan laajakulmaweb-kameran avulla, voit myös käydä videopuheluita kavereiden kanssa - ei pelkkä naama ruudulla vaan esimerkiksi koko sohvalla istuva porukka. Ison skreenin ansiosta kaverit ovat kuin melkein läsnä. Voit esimerkiksi pitää kuvayhteyttä auki kotibileissä. (Sehän on melkein kuin BB - mahtavaa vai mitä? ;D)

Android-älypuhelimen sovellusten avulla voit jakaa sijaintisi kavereiden kanssa. Voit lähettää pikaviestejä mihin tahansa pikaviestipalveluun mobiilisti missä tahansa. Riippumatta siitä, mistä palvelusta vastaanotat pikaviestejä, tekstiviestejä* tai sähköposteja, kaikki viesti-ilmoitukset näkyvät esim. HTC:n ilmoitusalueella ja voit kommunikoida kavereiden kanssa samasta sovelluksesta riippumatta mitä online palvelua he käyttävät. *Miksi joku vielä lähettäisi maksullisia tekstiviestejä kun voi pikaviestittää ilmaiseksi?


TÄÄLTÄ VOI SAMALLA KÄYDÄ LAITTAMASSA MUUT MOBIILISYSTEEMIT KUNTOON


Miksi maksaa puheluista kun voi soittaa ilmaiseksikin?