"La semplicità è l'estrema perfezione"
 
McIce HTCPC
 

 

McIce HTPC

 

McIce-järjestelmän yksi eduista on se, että se on rakennettu standardi pc-komponenteista ja järjestelmää ei ole mitenkään suljettu. Vaikka järjestelmään on esiasennettu tietty toimivaksi testattu kokonaisuus, voit korvata sen valitsemillasia komponenteilla ja ohjelmistoilla (tällöin tietysti vastaat itse sen toimivuudesta).

Se, että järjestelmä on pc-pohjainen, takaa myös sen, että sille löytyy aina kaikki viimeisimmät tekniikat ja lähes aina saat ne käyttöösi lataamalla ilmaisen sovelluksen tai päivityksen internetistä. Jos vertaat tilannetta niihin, jotka käyttävät erillislaitteita niin he joutuvat ostamaan useimmissa tapauksissa uuden laitteen, jotta saavat uusimmat tekniikat käyttöönsä ja tällöinkin ovat aina askeleen jäljessä. Esimerkkinä vaikkapa etäajastus joka on ollut mahdollista pc-puolella jo yli 10 vuotta, on vasta nyt vähitellen tulossa erillislaitteisiin.

McIce io-järjestelmässä ei laitevalmistaja määrää mitä palveluita käytät ja millä sovelluksella. Voit valita täysin vapaasti verkossa olevista palveluista mieltymystesi mukaan tai käyttää valitsemiasi VOD (video on demand) -palveluita. jne. Televisioihin integroidut nettipalvelut ova hyvin rajattuja ja olet täysin laitevalmistajan armoilla mitä pystyt sillä tekemään.

Rajoittamattomuus on huomioitu myös älypuhelinpuolella. Android-järjestelmä on avoin ja sen ansiosta voit valita laajasta ohjelmistovalikoimasta sovelluksia ja palveluita. Sen ansiosta älypuhelimellä on myös pidempi käyttöikä ja laajempi käyttömahdollisuusskaala, koska harrastelijat voivat tehdä omia ohjelmistopäivityksiä ROM-tasolla. Steve ei pääse rajoitamaan käyttömahdollisuuksia eikä laittamaan mielivaltaisia hintalappuja eri asioille.