Sosiaalisuus

Olohuone.fi -järjestelmän avulla voit olla jatkuvasti yhteydessä ystäviisi, missä tahansa ja ilmaiseksi. Ilmaiset videopuhelut toimivat myös mobiilisti Google Hangoutin avulla. Kotona skriinin äärellä voit käydä videopuheluita kavereiden kanssa – ei pelkkä naama ruudulla vaan esimerkiksi koko sohvalla istuva porukka yhdessä. Muistathan myös, että Google Chromen Remote Desktop mahdollistaa esim. vanhusten avustamisen etänä Google Hangoutin käyttöönotossa.

Google G+

Ole yhteydessä ystäviisi jatkuvasti ja ilmaiseksi. Latituden avulla tiedät missä he kulloinkin ovat, Google talkin avulla viestittelet ilmaiseksi pikaviestein ja Google Hangoutin avulla teet videopuheluita. Google Hangout on myös integroitu Google Dokumentteihin, joka mahdollistaa tehokkaan yhtäaikaisen kollaboroinnin. Google Hangout On Airin avulla voit lähettää omaa streamia livenä Youtubeen.

Miksi joku vielä lähettäisi maksullisia tekstiviestejä kun voi pikaviestittää ilmaiseksi tai lähettää sähköpostia puhelimeen ilmaiseksi ilman kokorajoituksia multimediaviestien sijaan tai käydä videopuheluita jopa 10 hengen kanssa yhtäaikaisesti Google Hangoutin avulla?
(Sehän nyt vain olisi yhtä tyhmää kuin ostaa Gigantista paskaa) 

Android-puhelimella pääset navigoimaan suoraan useimmista sovelluksista kirjoittamatta osoitteita. Näe missä kaverisi ovat ja aja kaverin luokse klikkaamalla kuvaa ja valitsemalla navigointi. Lisätietoja

Olohuone.fi
CONNECTING PEOPLE ANYWHERE FOR FREE

olohuone.fi - Älykaluste

TÄÄLTÄ VOI KÄYDÄ LAITTAMASSA MOBIILIASETUKSET KUNTOON