Sisustus

”La semplicità è l’estrema perfezione”
Olohuone.fi

 

Olohuone.fi system

 

 

Tietokoneesta ja kotiteatterista tulee monille mieleen suuri määrä teknisiä laitteita ja johtoja – siis epäsiisteys, tympeä ulkonäkö ja se, että tekniikka menee sisustuksen ja viihtyisyyden edelle. Olohuone.fi -järjestelmä on kuitenkin juuri päinvastainen. Siinä tietotekniikka on täysin integroitu sisustukseen ja huonekaluihin.

Olohuone.fi korvaa perinteiset erillislaitteet, kuten BluRay-soittimen, digiboksin, dvd- ja mp3-soittimen, hälytysjärjestelmälaitteet jne. Tuloksena on visuaalinen ja tyylikäs kokonaisuus. Esimerkiksi tietokoneen keskusyksikkö, akkuvarmistus, etukaiuttimet ja vahvistin on täysin piilotettu laitetason sisälle. Näppäimistö ja hiiri piiloutuvat sohvapöydän sisälle, kun niitä ei käytetä. Seinälle tulee iso yli 100-tuumainen kehystetty screeni, johon kuva projisoidaan täysteräväpiirtoprojektorilla. Johdot kulkevat kaapelikouruissa tai uritetuissa jalka- tai kattolistoissa. Siivoaminenkin on helppoa selkeän sisustuksen vuoksi. Järjestelmää ohjataan langattomalla näppäimistöllä ja hiirellä, jotka korvaavat kaikki kaukosäätimet. Myös kosketusnäytöllä varustettua Android-älypuhelinta voidaan käyttää ohjausvälineenä. Kaikki on suunniteltu siten, että tekniset laitteet ovat helposti ja sujuvasti käytettävissä. Tuotteen slogan voisikin olla: Vähemmällä enemmän.

Olohuone.fi on yksilöllinen. Kuluttaja saa sellaiset palvelut kuin tarvitsee ja haluaa. Huonekalut, joihin tietotekniikka integroidaan, suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle tarvittaessa erikseen. Asiakkaille halutaan tarjota laadukkuutta, tyylikkyyttä, designia, yksillöllisyyttä ja toimivuutta.

 

McIce IO 1. proton asennusta (kesken)