Kokonaistaloudellisuus

”La semplicità è l’estrema perfezione”

Olohuone.fi -järjestelmän yksi eduista, on sen taloudellisuus. Kustannukset syntyvät vain hankintakuluista sekä valitsemasi operaattorin laajakaista- ja mobiililaajakaistakuluista. Edullisuus perustuu siihen, että Olohuone.fi -alustaa ei ole rajoitettu millään tavalla ja voit lisätä siihen haluamasi toimintoja esimerkiksi asentamalla harrastelijapohjalta tehtyjä tai kaupallisia ohjelmistoja.

Voit valita TÄYSIN VAPAASTI koko internetin tarjonnasta mitä palveluita haluat käyttää, eikä sinua rajoita laitevalmistajien tai operaattorien ylläpitämien ”palvelupakettien” eikä laitteiston rajoitukset.

Taloudellista säästöä syntyy myös siitä, että alustan laajennetavuuden ansiosta Olohuone.fi -järjestelmä korvaa useita erillislaitteita, jotka voit jättää kokonaan hankkimatta. Laajennttavuus ja monikäyttöisyys koskee niin keskusyksikkökalustetta kuin Android-älypuhelinta, joka korvaa niin navigaattorin, kuin kaukosäätimetkin. Lisäksi tämä säästää myös luontoa kun jokaista toimintoa varten ei tarvitse olla erillistä laitetta.

Olohuone.fi -järjestelmä vähentää huomattavasti laitteiston päivitystarvetta! Lähes kaikki paivitykset voit tehdä ohjelmistopäivityksinä, jotka ovat pääsääntöisesti täysin ilmaisia.

Esimerkkitapaus: hyvin yleinen laitepäivityspolku Suomen digisiirtymän jälkeen: perusdigiboksi – maksukorttipaikallinen digiboksi – tallentava digiboksi – teräväpiirtodigiboksi – nettiajastettava digiboksi. Tuo kaikki on ollut täysin turhaa, koska yksi ja sama laitteisto on ”osannut” nuo kaikki digilähetysten alusta alkaen ja on edelleen edistyksellisempi kuin yksikään markkinoilla oleva erillislaite mm. etäohjattavuuden ja laajennetavuuden ansiosta.

Hyödykkeiden kestöiän maksimointi on yksi Olohuone.fi -laitteiston perusajatuksista. Laitetaso ja muut kalusteet on mitoitettu kestämään kymmeniä vuosia. Sisuskalut on valittu siten, että fyysisten osien päivitystarve on mahdollisimman pieni. Erillislaitteiden käyttäjä on auttamatta tänäpäivänä laitevalmistajien lypsykone. Erillislaitevalmistajat ovat etukäteen suunnitelleet miten tuovat mitäkin ”uusia” ominaisuuksia markkinoille ja laittavat kuluttajat ostamaan taas uusia keinotekoisesti teknillisesti rajoitettuja laitteita. Lisäksi ne keskittyvät jakamaan kaupallista sisältöä, joka alkaa jäädä pahasti jälkeen, niin viihdearvoltaan, kuin tietoarvoltaan harrastelijapohjalta tuotetuista netissä olevista sisällöistä.

Olohuone.fi -järjestelmä ei paitsi korvaa erillislaitteita, vaan tuo myös enemmän ominaisuuksia käyttöösi ja toimii valmiina alustana tulevaisuuden innovaatioille.